Toedeledokie

Steunbetuigingen
Nadat bekend werd dat we vanwege de Corona uitbraak en beperkte financiële middelen niet verder konden verschenen er veel steunbetuigingen op facebook, instagram, én kregen we veel bemoedigende email binnen. Dit was voor ons het zoveelste bewijs dat wij wel degelijk op de goede weg zitten. Helaas hebben we die zak met geld nog niet binnengekregen. Gelukkig zijn er wel mensen die ons een warm hard toedragen en kleine donaties op de rekening storten. We blijven optimistisch en hopen in de toekomst een herstart te kunnen maken. Enkele reacties zijn hieronder te vinden.

Goedemorgen team van Toedeledokie,

Ook namens mijn collega’s van groep 1 en 2 wil ik jullie laten weten dat wij Toedele en Dokie erg missen. Wat ontzettend jammer dat jullie moesten stoppen en dat er van dit leuke, leerzame en creatieve programma geen nieuwe afleveringen meer komen. Misschien ben ik naïef maar wil het jullie toch vragen. Kunnen wij (en/of meerdere scholen) op een of andere manier iets doen om jullie weer ‘op de rails’ te krijgen? Ik hoor graag van jullie.

Met vriendelijke groet,
Marieke van de Sandt (Leerkracht groep 1/2 – Dolfijnen)

Beste makers van Toedeledokie,

Wat ontzettend jammer dat jullie niet verder kunnen met dit leuke project. De kinderen genieten enorm van de afleveringen. We hopen stiekem dat er voor jullie toch nog een oplossing komt (een zak geld ergens vandaan?) zodat na dit jaar niet afgelopen is. Succes verder met andere projecten en in ieder geval hartelijk bedankt voor de tot dusver gemaakte afleveringen. 

Met vriendelijke groet,
Erika Kotte (leerkracht Kastanjelaan)

Beste makers van Toedeledokie,

Wat ontzettend jammer dat jullie geen nieuwe afleveringen meer kunnen maken. We waren blij met een nieuw kleuterprogramma. Ook de kinderen hebben er met veel plezier naar gekeken, we zullen het gaan missen! Hopelijk zijn er in de toekomst weer mogelijkheden om nieuwe afleveringen te maken. We kijken er naar uit.

Met vriendelijke groet,
Yvonne Murk (leerkracht groep 1/2 basisschool Vierschip)

Hallo toedeledokie,

Wat ontzettend jammer dat het niet wordt vervolgd. Kunnen wij hierin nog iets betekend. Een inzamelingsactie of zoiets. De kinderen smulden ervan! Een mooi programma wat past bij de beleveniswereld van een kleuter, maar vooral ook het tempo waarin het verhaal werd gespeeld was passend en daardoor erg prettig. Ik hoop nog steeds op een vervolg.

Vriendelijke groeten,
Wobbechien Cnossen