Toedeledokie
Kijken, spelen, lezen, zingen

Aanvullend Lesmateriaal

Bij iedere aflevering bieden we aanvullend lesmateriaal aan. Dit lesmateriaal zal in de vorm van een digitaal spel worden aangeboden en kan in de klas op het Digibord worden gespeeld. Daarnaast zal er begeleidend schrijven bij zitten en een liedje of kleurplaat.

Leren met Toedele en Dokie

Het aanvullende lesmateriaal is er in allerlei vormen en zorgt ervoor dat de kleuters actief bezig kunnen zijn met de thema’s. Ze kunnen samenwerken aan groepsopdrachten, of alleen met een individuele opdracht. Ook zullen er soms suggesties zijn voor een leuke kringactiviteit. Hierin diepen we de thema’s verder uit en vertalen we de onderwerpen naar de persoonlijke leefwereld van de kleuters.

Spelen met Toedele en Dokie

Ook komen er veel andere dingen voorbij. Wat dacht je van een kleurplaat of een memory-spel? Deze spellen worden digitaal aangeboden, en kunnen gemakkelijk op het Digibord worden gespeeld. Heb jij een suggestie voor een gezellig spel of leuke activiteit voor Toedeledokie en je klas? Laat het ons weten!

Toedeledokie altijd bij de hand

Op de portal vind je het aanvullende materiaal bij de bijbehorende aflevering. Hier kun je het materiaal, als je een abonnement hebt, altijd bekijken en downloaden. Zo kun je het gebruiken op een moment dat het jou uitkomt. Dus ook als je eens afzonderlijk, zonder filmpje, een lied, opdracht of kleurplaat wilt gebruiken in de les. Zo kunnen Toedele en Dokie op ieder moment langskomen in de klas. Gezellig hè?